FD624 NEW

REGIONALKÖRNING DRIVE
alt text

FD624 NEW

REGIONALKÖRNING DRIVE

ENLITEN logo

 

DEN ULTIMA DÄCKET SOM GÅR DEN EXTRA MILEN

 

Med det nya Firestone-sortimentet är vi fokuserade att hjälpa åkerier att tillförlitligt  och tryggt samt dygnet runt komma fram genom att tillhandahålla de bästa däcklösningarna. Det är därför vi har utvecklat Firestone Regional Styrr, Drive och Trailer-däck för användning på asfalterade vägar, integrerade med banbrytande Enliten-teknik. De nya Firestone FS424 / FD624 / FT524-däcken är konstruerade för smidig hantering och hållbar prestanda med kompromisslös effektivitet året runt och är ditt smarta val för att hålla den extra milen och i slutändan sänka din totala ägandekostnad.

 

  • Längre Livslängd - Ökad körsträcka från 10 % till 20 % jämfört med föregångare 1
  • Klassd för Året-runt bruk - Våtgrepps klassning i linje med konkurrenterna Redo för vinter med 3PMSF
  • Konkurrenskraftig bränsleeffektivitet - Rullmotstånd i linje med konkurrenterna. Minskat rullmotstånd 8 % till 15 % jämfört med föregångare 1

Juridiskt notis, 

1Baserat på intern benchmark-förbättring jämfört med föregångaren (FS422Plus, FD622Plus, FT522Plus). Resultaten kan variera beroende på väglag, väder, mönster och storlek.

ENLITEN är en kombination av banbrytande teknologier som ger maximal säkerhet, enastående däckprestanda och förbättrade hållbarhetsegenskaper, samtidigt som de säkerställer att däcken är EV och framtida redo.

FIND A DEALER

Are you looking for a Firestone dealer? Tell us where you are, and we will show you the closest stores to your location!

Use my current location

No Results

alt text